Változás

2010.07.04. 22:52 | Lestat a vámpír | 1 komment

Ősszel lesz egy éve, hogy ezen a blog-on osztom meg filmmel és zenével kapcsolatos élményeimet, legyen az pozitív vagy negatív. Áldozatos munkámnak meglett a gyümölcse, pár embernek tetszettek a kritikáim és így végül meghívtak szerkesztőnek a sorozatportal.neobase.hu-ra, hogy ha lehet akkor ott is tegyem közzé film és sorozatkritikáimat. Ezt a meghívást én kézséggel el is fogadtam.

Így tehát aki továbbra is szeretné olvasni az írásaimat az a fent említett oldalon is keresse a Lestat a vámpír névvel fémjelzett bejegyzéseket és továbbra is jó szórakozást hozzájuk. Ez persze csak egy apró változás, korántsem azt, hogy innentől befejezném ezt a blog-ot még az egy éves évforduló előtt.

A blog tehát élt, él és továbbra is élni fog, nem szeretném elhanyagolni, de immár így két helyre köteleztem el magam, így lehet, hogy kevesebb írást fogok itt közzétenni. Viszont pár új témakört is szeretnék ide beemelni, mert sikerült végre számítógépet cserélnem így tehát már 2007-nél újabb játékokkal is tudok játszani, tehát előfordulhat, hogy egy két játékot is véleményezek. Amellett pedig holnap lesz új bejegyzés, ami nem másról fog szólni, mint az egyik legnagyobb rock-és metal legenda nemrégiben megjelent új albumáról, ez pedig nem más, mint: Ozzy Osbourne és a Scream.

Megértéseteket köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://lestatavampir.blog.hu/api/trackback/id/tr192129665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legisfalk 2010.07.06. 11:58:25

És még így sem látom, hogy beléptem! :D
Remélem, a hiba az én készülékemben van. :)
süti beállítások módosítása